XCM TEREZIJANER

4. XCM TEREZIJANER na 25. Terezijani

Bjelovarsko-bilogorski kraj nadaleko je poznat po uređenim i označenim biciklističkim rutama koje ovuda prolaze. Blagi usponi i prelijepi vidici kao da vas pozivaju da i sami krenete u istraživanje. No ako vas krasi natjecateljski duh, tada se svakako prijavite za XCM TERZIJANER. Ova međunarodna biciklistička utka starta u Bjelovaru, a voze se dvije rute različite duljine i visinske razlike. Tako možete ići onom koja vam je kondicijski prihvatljivija.

Odlična atmosfera prije starta, vožnja po bilogorskim brežuljcima i uživanje u prekrasnoj prirodi te sjajna zabava nakon utrke, samo su neki od razloga da posjetite Bjelovar i Bilogoru i ovdje provedete nezaboravan dan. 

NOGOGUR – CIKLOFUR

Otkrijete Bjelovar i Bilogoru na dva kotača!

I dok se odrasli voze po stazama na Bilogori, za sve mališane organizirana je utrka u centru grada. U biciklističkoj utrci NOGOGUR – CIKLOFUR sudjeluju mališani u dobi od 2 do 6 godina, a natječu se u vožnji bicikala bez pedala.

Uz ohrabrivanje i navijanje mama, tata, djedova, baka, braci i seka te sve rodbine i prijatelja ovi malci-genijalci možda upravo ovdje započnu svoju sportsku karijeru.

Hvatajte kondiciju, sređujte bicikle i vidimo se!

Adresa
Turistička zajednica
Bilogora-Bjelovar
Trg Eugena Kvaternika 2
43 000 Bjelovar

Kontakt
Tel.: +385 43 243 944
Fax: +385 43 241 229
Mob: +385 99 216 65 97
E-pošta: info.tzbb@gmail.com
terezijana1756@gmail.com

Dijelite ovu stranicu!

The website was created with Mobirise