Izjava o kolačićima

Kako bismo vam pružili najbolje iskustvo korištenja naše stranice te kako bi stranica radila pravilno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija (cookies - kolačići). Korištenjem stranica www.turizam-bilogorabjelovar.com.hr i www.terezijana.com pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcije neće Vam biti dostupne.

Ne znate što je kolačić?

Kolačić je informacija spremljena na vaše računalo od strane web-stranice koju posjećujete. Kolačići omogućuju stranici da prikaže informacije prilagođene vašim potrebama. Oni obično spremaju vaše postavke i postavke za web-stranicu, kao što su preferirani jezik, e-mail adresa ili lozinka. Poslije, kada opet otvorite istu web-stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Nama to omogućuje da mjerimo posjećenost i izvore prometa na našim internetskim stranicama te tim informacijama možemo poboljšati njihove performanse.

Sve informacije koje kolačići prikupljaju akumuliraju se i anonimne su, a omogućuju nam praćenje učinkovitosti stranice i ne dijele se ni s kojim drugim subjektima. Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako vi to omogućite, web-stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na vašem računalu.

Želite li onemogućiti kolačiće?

Isključivanjem kolačića odlučujete hoćete li dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i prilagođavati u vašem web-pregledniku. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći upotrebljavati neke od funkcija na našim web-stranicama.

Isključivanje (Opting out)

Prema zadanim postavkama pretraživanja mrežne stranice posjetitelja prati Google Analytics kako bi se izradili anonimni statistički podaci koji se rabe za unapređenje korisničkog iskustva.

Nemoj me pratiti preferencije

Nemoj me pratiti je funkcija koja posjetiteljima omogućuje isključivanje opcije da ih mrežne stranice prate u bilo koju svrhu, uključujući uporabu servisa za analitiku, oglašivačkih mreža i društvenih platformi. Opcije Nemoj me pratiti dostupne su u nizu preglednika, uključujući: Firefox, Internet Explorer, Chrome, Safari, Opera.

Omogućite li u svojem pregledniku opciju Nemoj me pratiti, Google Analytics poštovat će vaš izbor.

Ako ste omogućili opciju Nemoj me pratiti, neće vas se pratiti. To predstavlja dodatak isključivanja prikupljanja i analize podataka za izradu statističkih podataka za naše internetske stranice.

Ako niste omogućili opciju Nemoj me pratiti, ali odlučite isključiti se, kolačić piwik_ignore bit će pohranjen u Vašem pregledniku. Nijednog posjetitelja s kolačićem piwik_ignore Google Analytics neće pratiti.

Ako ste na svojem pregledniku onemogućili sve kolačiće, i dalje ćemo prikupljati neke općenite podatke o vašem pretraživanju (npr. broj posjetitelja na našoj stranici), ali oni će biti manje precizni, a vaši posjeti neće biti praćeni (ne upotrebljavaju se Piwik kolačići).

Želite li saznati još više o kolačićima, posjetite: https://www.aboutcookies.org/.

Adresa
Turistička zajednica
Bilogora-Bjelovar
Trg Eugena Kvaternika 2
43 000 Bjelovar

Kontakt
Tel.: +385 43 243 944
Fax: +385 43 241 229
Mob: +385 99 216 65 97
E-pošta: info.tzbb@gmail.com
terezijana1756@gmail.com

UVJETI KORIŠTENJA • IZJAVA O KOLAČIĆIMA • INFORMACIJA O COVID-19

Safe Stay Croatia

Dijelite ovu stranicu!

Start your own website - See here